Loading
Visuel identitet

Skal du have styr på din visuelle identitet

Hvis du skal have styr på din visuelle identitet, så skal du læse med her. Jeg er som alle ved lidt af en modegud og ved alt hvad der er værd at vide indenfor hvordan man skal se ud og hvordan man skal klæde sig på.

Ændre din visuelle identitet

Hvordan vil du gerne se ud i folks hoveder? Din visuelle identitet er hvordan du ser ud for folk, når de tænker på dig. Det er altså vigtigt, hvis du gerne vil se ud som lidt af en verdensmand, at du klæder dig efterfølgende. En rigtig verdensmand ser jo ikke dårlig ud, han er jo en lærd og flot mand. Det er altid en god idé men en skjorte og for guds skyld ikke en billig krøllet en. Hvis pengene er i orden, bør man som minimum skulle give 500 kr., for en skjorte. Hvis man tænker på mærker, kan man aldrig gå galt med Prada eller Saint Laurent. Det ser godt ud og folk der har samme mindset, som dig vil vide hvad du er for en. For en mærkesikker mand, vil visuel identitet ofte være hvad de tænker på, når du bliver tænkt på. Altså hvis han mødte dig og du havde en lækker Prada skjorte og et par pæne bukser, vil du stå som positiv i hans tanker.

Hvis man ikke tænker over det, er det også i orden

Hvis man som menneske er ligeglad med hvilket mærke, der står på sine bukser eller andet tøj er det også helt i orden. Hvis man kigger på verdens rigeste mænd, går de heller ikke klædt som Lucifer – ingen Prada. Faktisk går Bill Gates jo ofte klædt, som en bøv fra supermarkedet nede om hjørnet. Det er bare ikke alle der kan det, fordi deres job siger de skal have en form for brand at støtte op om. Et helt brand kan jo handle om visuel identitet. F.eks. er advokater ofte tænkt på som mennesker i jakkesæt og generelt pænt klædt på. Hvis der lige pludselig er en advokat der bryder den visuelle identitet, vil han/hun blive sæt på, på en underlig måde. Det er ligesom at bryde en norm. Det er bare ikke normalt at man som advokat, ligner pøbelen. Visuel identitet er derfor vigtigt for nogen og for andre er visuel identitet helt ligegyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *