Loading
rentvandsanlæg vinduespudsning

Rentvandsanlæg til vinduespudsning

Her er en kort introduktion af mig. Jeg er en mand i min bedste alder, som er selvstændig vinduespudser. Et af de store dilemmaer som vinduespudser, er at man er nød til at bruge kalkfrit vand, for at undgå streger på de vinduer som vi pudser. Hele min karriere har jeg købt demineraliseret vand online, fordi at det har virket som den eneste løsning, hvor jeg har kunnet føle mig sikker på at der ikke var kalk i vandet.

Hvordan virker et rentvandsanlæg?

For omkring en måned siden,  fandt jeg dog en løsning som kan ændre alt. Jeg fandt et rentvandsanlæg til vinduespudsning. Med det menes der, at jeg kan stille et anlæg op på min firmaadresse, som kan tage kalk og andre mineraler ud af vandet for mig, så jeg kan lave mit eget, effektive vinduespudser vand. Det er et kæmpe spring for mig som selvstændig at kunne producere vandet selv. Jeg estimere at det faktisk kan sparre mig for op imod 2000 kroner om måneden, og i det perspektiv er er det jo ingenting at skulle investere op imod 5000 kr i et anlæg.

Derfor har jeg da også bare valgt at bestille det med det samme. Så kommer der endda en mand og opsætter mit nye rentvandsanlæg til vinduespudsning.
Et rentvandanlæg fungere ved at der er en form for aktive kemikalier og mineraler, som bliver opbevaret i et filter, som almideligt hanevand så løber igennem. Derved bliver alt det, som jeg gerne vil have ud af vandet, siddende i filteret. På den måde skal filteret bare skiftes en gang om måneden, og så kan jeg lave nok vand til at holde mig kørende, selv i høj sæsonen.

Er du igang med at pudse vinduer, så leder du måske også efter andre artikler inden for rengøringsmidler. Læs vores artikel om rengøringsmidler uden faremærkninger her.

Er et rentvandsanlæg til vinduespudsning det værd?

For mig personligt har investeringen været det hele værd. Uden at blinke vil jeg tage beslutningen igen. Ikke nok med at det kan betale sig økonomisk, så føler jeg en helt anden sikkerhed i at kunne producere alt mit vand selv igennem mit rentvandsanlæg til vinduespudsning. Den sikkerhed har jeg med mig ud til kunder hver eneste dag, hvilket giver mig en helt anden sikkerhed og kvalitet i mit arbejde. Derfor er det noget jeg vil anbefale alle andre vinduespudsere derude, også at inverstere i.