Loading
Drip tips

Procesautomatisering til dine arbejdsopgaver gør livet lettere

Hvis du går og skal uddellegere opgaver til dine ansatte manuelt er det en tidsopslidende proces. Det er tidsslugende og i sidste ende vil det være timer, du kunne have brugt meget mere fornuftigt. Især hvis du er bossen, er der ting du kan bruge tiden bedre på end af uddele opgaver. Derfor er der en ting kaldet procesautomatisering, som egentlig går ud på at give mulighed, for at uddele opgaver på en automatiseret måde.

Procesautomatisering – more like optimering af din tid

Ikke ligefrem det vildeste diss, men dog meget nøjagtigt. Det er nemlig hvad der sker med din tid. Det vil blive muligt for dig at bruge din tid mere optimalt, i forhold til at du har mange opgaver, som du skal have klaret på en dag.
Hvis du ikke vil tidligere hjem, efter en lang og opslidende arbejdsdag, skal du altså ikke bruge procesautomatisering. Hvis du derimod gerne vil hjem til familien og se dine børn, eller mand/kone, burde du nok læse med. Det er nemlig en måde hvor på, at du kan få lov til at skære de kedelige opgaver, fra din dag.

Hvis du dagligt bruger 1 time, bare på at give opgaver til dine underordnede, bruger du 5 timer i en normalt arbejdsuge på det. Hvis du derimod brugte 5 minutter, bruger du kun 25 minutter på en normalt arbejdsuge. Det er altså det, som procesautomatisering kan hjælpe dig med.

Det er ikke engang løgn, det her

Det er faktisk en sand overskrift. I min erfaring, har jeg fundet at chefer og bosser, som regel gerne vil have så meget som de kan få, fra de timer folk er på arbejde for dem. Det er nemlig ikke fedt at være chef for en doven stab. Faktisk tror jeg at det må være super træls, især hvis man selv prøver at motivere dem, så meget som man kan. Det er nemlig heller ikke sjovt at fyre folk, for cheferne. Det er nemlig fyring, man ender med, hvis ikke de ansatte laver nok af hvad de bliver betalt for. Derfor må det være frustrerende for cheferne også.

Men tilbage til, at man kan bruge procesautomatisering, til at spare tid og i sidste ende penge, ved at gøre det lettere for de overordnede, at give opgaver til folkene.

Det har været min forklaring, at hvad en procesautomatisering kunne være. Det er så også hvad man kan bruge ydelsen til generelt altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *