Loading
New feet herresko

New feet herresko til den moderne mand

Står du også og mangler nye herresko og gerne vil være moderne? Dette kan du meget nemt og hurtig blive med new feet herresko. Med disse sko kommer du rigtig med på moden og jeg lover dig for at du vil få meget opmærksomhed. Skoene er beregnet til den mand som gerne tør at skille sig lidt ud men samtidig gerne vil vise hvordan moden skal bæres foran andre. New feet herresko er gode sko og behagelige at gå i. Du kan læse meget mere om disse new feet herre sko her.

Jeg har købt mig new feet herresko

Det var omkring sidst på ugen i juni måned. Jeg husker tydeligt jeg stod og skulle ud ad døren og jeg kunne ikke rigtig beslutte mig for hvilke sko jeg skulle tage på. Jeg er manden som har mange sko, fordi jeg gerne vil have lidt at vælge i mellem. Jeg var bare kommet til det punkt, hvor jeg var træt af de sko jeg havde stående derhjemme.  Jeg besluttede mig derfor at gå ned i gågaden og købe et par nye sko. Jeg faldt hurtigt over de her new feet herresko, som stod i vinduet. Jeg kunne se at der var lidt flere modeller at vælge i mellem inden for new feet herresko. Men der var faktisk et par som jeg bare ikke rigtig kunne få øjnene væk fra. Dem måtte jeg simpelthen bare eje.

Får meget opmærksomhed nu 

Jeg valgte at købe new feet herresko som mindede meget om mine bryllupssko. De var ret fine og elegante. Jeg synes det havde stil og kant, hvilket jeg godt selv kan lide at udstråle at jeg har. Jeg er manden som går op i mode og som gerne vil vise andre hvordan moden er. Jeg kunne se at de andre modeller inden for new feet herre sko var ret anerledes i både farve og design. Jeg synes det er vildt fedt at skille sig ud. Efter mit køb af mine sko, har jeg fået en masse opmærksomhed. Mange er kommet hen og spurgt ind til mine sko fordi de synes de var flotte og elegante. Det har både været mine venner men også mennesker fra gaden som har toppet mig op. jeg kan godt lide denne her opmærksomhed jeg har fået efter mit sko køb. Det var den helt rigtige beslutning at gå ned og købe nogen nye frem for at tage et af mine gamle par sko på igen.

Mangler din kone, kæreste eller veninde også noget til sig selv, kan du læse mere omkring dametasker her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *