Loading
Lej en bus med chauffør sjælland

Lej en bus med chauffør på Sjælland

Skal gutterne og dig til fed storbyparty, men bor i en lille by i Jylland? Jeg kan hjælpe dig, hvis du læser med. Du kan leje en bus MED chauffør til Sjælland hos 3 bustilbud.

Lej nu en bus med chauffør Sjælland

Hvis du nu skal afsted med gutterne og skal hele vejen til Sjælland burde du gøre dig selv og dine venner den tjeneste at leje en bus. Hvis jeg nu fortæller dig at det er den bedste, sjoveste og billigste måde at få drengegruppen til Sjælland. Begrundelsen til disse punkter er:

Nr. 1 – det er den bedste måde, fordi man ikke behøver at sulte, som man gør i toget og man har mere plads end man har i bilen. Derudover kan buschaufføren også godt have humor og gøre turen endnu bedre.

Nr. 2 er at man ikke behøver at tage sig af de andre passagerer, fordi de alle er dine venner og chaufføren er også en rigtig bro (hvis man spørger om en, når man ringer og bestiller bussen). Derudover kan man drikke alle de bajer og andet skidt, som man har lyst til og hvis man skal ud og trække vejret igennem et filter kan man bare sige til og bussen holder ind ved nærmeste holdested. Der er selvfølgelig også højtalere i bussen – blaupunkt med AUX-stik. De kan blæse ørene af, hvis du vil have det. Bedre bliver det ikke.

Nr. 3 – den billigste måde, simpelthen fordi du ikke skal forbi grænsekontrollerne med deres skørt høje priser. Hvis du tænker “jamen jeg tager da bare toget, det er ingen problem”, så: Nej. Toget koster kassen og hvis du også vil hjem igen koster det endnu mere. Hvis din gruppe drenge 20 stykker og alle skal med toget vil det koste en formue. Værst af alt er dog at du medvirker til det abnormt høje togpriser kan forblive høje. Egentlig burde man lave et konsekvent boycott af togene.

Det er nemt

Der er ingen undskyldning for ikke at leje en bus med chauffør til Sjælland. Det er nemt, det er bare at udfylde deres ansøgningsskema og så sende afsted. De vender tilbage med 3 uforpligtende tilbud på leje af bus med chauffør til Sjælland.

Hvis du ikke kan finde ud af det kan du selvfølgelig bare ringe og så bliver det hele ordnet for dig – ren luksus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *