Loading
lavnormal bistader

Lavnormal bistader – de lavere bistader som giver masser af resultat

Jeg har personligt aldrig set bistader klare sig så godt, som lavnormal bistader. Det er jo ikke fordi det er en helt unormal bistade, men der er noget ved den der er god. Det kan bierne i hvert fald mærke, det er jeg ret så sikker på. Jeg kan hurtigt se, at der er masser af resultat i forhold til normalt, i det nye stader i hvert fald.

lavnormal bistader

Lavnormal bistader giver dig masser af resultater

Hvis du ikke kan få gode honningresultater med andre former for bistader, skal du bare få nogle lavnormal bistader. Det er nemlig et lille hus til bierne, som stimulerer meget mere end andre. De giver ikke forfærdeligt mange penge ikke at få noget honning fra de bier som du giver mad og bruger tid på. Det er jo en nederen følelse at bruge tid og penge på noget du ikke får noget ud af. Det er i hvert fald noget jeg kender til kan jeg love dig. Det er derfor jeg har sat mig i hjernen at hjælpe andre, som har det på samme måde.

Jeg ved ikke hvad der er galt med bare at hygge sig lidt med sine bier. Der er bare noget i bare at bruge masser af ressourcer på ikke at få noget tilbage. Det er ikke ligefrem særlig hensigtsmæssigt vil jeg sige. Jeg vil i hvert fald ikke bruge min tid på noget jeg ikke får noget ud af.

Lavnormal bistader – hvad er det egentlig?

Det skal jeg forklare dig, mit barn. Det er naturligvis bistader som har en lavere højde. Det er derfor de er lavnormal bistader. Det giver da fint mening vil jeg da sige. Jeg er i hvert fald ikke forvirret af det overhovedet. Det er selvfølgelig bare noget jeg siger fordi jeg ikke vil lyde dum. Det er da noget jeg selv skulle tænke en hel del over. Jeg er ikke ligefrem en ny Einstein, men jeg kan godt selv regne et par ting ud, uden at skulle bruge Google. Det er jo ikke fordi jeg er en nyfødt baby som ikke kender noget til verden. Jeg har da selv skulle bruge et par sekunder på at regne det ud, men så var den der også. Men det er i hvert fald nogle super gode bistader som man burde overveje. Jeg vil i hvert fald blive ved med at bruge mine lavnormal bistader det er sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *