Loading
woocommerce webshop

En professionel woocommerce webshop

Mange søger en professionel løsning på deres webshop, med woocommerce webshop er dit problem løst, og det er måske lige hvad du går og leder efter. I en længere periode har jeg gået og spekuleret på om der ville være en nem løsning med min webshop. Idet jeg længe har haft besvær med at udvikle min webshop i mit ejet tempo. Efterfølgende har jeg fundet ud af at der er et plugin til WordPress som hedder woocommerce. Måske leder du også efter en nem løsning på din webshop? Læs med her på indlægget for at finde ud af hvad en woocommerce webshop er og hvad ud får for pengene.

Hvad er en woocommerce webshop?

Hvad er en woocommerce webshop egentligt? det spørgsmål stillede jeg også mig selv i starten, men jeg har du fået øjnene op for en stor ny mulighed. Servicen Applogik tilbyder, giver kunden muligheden for selv at eje deres webshop. Woocommerce er udviklet på basis af et open source-system, som giver dig muligheden for at præsentere din forretning på din webshop bedst muligt.

Applogik hjælper oftest små iværksættere og startups med at komme ordentligt i gang med en god webshop. Men de hjælper også andre virksomheder som ikke vil have besværet med en normal webshop.

Ved et køb af deres abonnement, har man mulighed for at udvikle sin webshop i sit helt eget tempo. Systemerne i servicen udvikles løbende, og idet de udvikles løbende, vil din egen webshop også udvikle sig.

Hvad får jeg for pengene ved en woocommerce webshop?

Med woocommerce webshop får du meget for pengene, servicen giver muligheden for at din webshop og dine ønsker udvikler sig. Hvis du som kunde vælger at købe et abonnement, får man på samme tid hundredvis af gratis og betalte udvidelser med. Specifikke kundeønsker, til både design og funktionalitet er intet problem for virksomheden. Idet virksomheden har kundeservice døgnet rundt, vil man altid kunne ringe og spørger efter råd eller vejledning.

Din webshop kommer også til at have et helt unikt webdesign med servicen. Idet der i dag er så mange som har mobiltelefoner, tilbyder virksomheden også at din webshop har et mobilvenligt design. Et unikt design og det mobilvenlige design, gør din webshop meget attraktivt for kunderne.

Virksomheden skaber også en stor mulighed for nye potentielle kunder, med søgemaskine optimering. De laver en on page søgemaskine optimering, hvor de forbedrer din placering på google. Applogik tilbyder også den unikke service, med undervisning på hvordan man selv kan lave on page søgemaskine optimering når man opretter nye produkter.