Loading
droneoptagelser

Droneoptagelser der vil forbedre dit syn på dig selv

Hvis du ikke har den bedste selvtillid, kan droneoptagelser gøre det meget bedre eller måske det modsatte. Det er dog ikke altid lige let at vide hvad der vil ske med dig, hvis du bestiller nogen til at tage optagelser af dig. Det er ikke alle der vil nyde det lige så meget som andre vil, men det kan du læse mere om her.

Droneoptagelser kan give dig et lille boost

Det er som sagt ikke alle der reagerer lige godt på at blive optaget som andre. Jeg har klaret det fænomenalt godt og er ret stolt af min udvikling. Det er noget som jeg sætter stor stolthed i og faktisk kunne tænke mig at vise andre også. Jeg ved ikke helt hvad man kan forvente hvis man slet ikke bemærker at der er en drone efter en. Jeg lagde hurtigt mærke til den, men ignorerede den bare. Det fungerer sådan at du bestiller droneoptagelser og for dem til at stalke dig med dronen. Bagefter sender de alle optagelserne til dig og det er så det. Du skal bare se dem igennem og så finde ud af hvad du synes. Jeg synes personligt at jeg lignede en kæmpe boss hele dagen igennem og det vidste jeg jo ikke før. Det har så gjort at jeg føler mig meget mere tilfreds med mig selv hele vejen igennem. Det er derfra jeg har fået min stenhårde selvtillid og også har kunne finde ud af at jeg er en kæmpe boss.

Hvad hvis jeg ikke vil have droneoptagelser af mig

Det er sådan set også muligt, det er bare ikke ligeså sjovt og det virker næsten som om det er arbejde man så bruger det til. Det er jo en form for youtube video man kan få lavet så. Det er selvfølgelig også cool, bare på sin egen måde. Jeg ville ikke have det, men hvis det er det du er til vil jeg ikke judge.

Jeg har ikke haft nogen kommunikation med dronefolkene hverken før eller siden, hvilket jeg er glad for. Jeg ville synes at det var akavet personligt at bede om at blive dronoptaget, men det er der måske nogen som gerne vil. Jeg er bare glad for at de har det som løsning at man ikke behøver. Hvis du er klar til ikke at skulle være en stille mus længere, men bare være en udadvendt boss som mig skal du gøre dette.