Loading
Glasklude

Brugbare glasklude

Er du også træt af fedtede fingre og pletter på dine glas og spejle? Du kan nu få alt til at skinne med glasklude. Med glasklude bliver alt rent og nydeligt at se på. Kludene indeholder små fiber som gør at alt snavs og støv forsvinder når du bruger dem. jeg har oplevet at glaskludene er rigtig gode at bruge sammen med glasrens. Her opnår du virkelig et resultat der lever op til langt over din forventning. Vil du også gerne vide hvad jeg har brugt glaskludene til, kan du læse meget mere omkring det her.

Jeg bruger glasklude herhjemme

Jeg bruger mit spejl hver dag når jeg ligger makeup. Derfor kan jeg selvfølgelig ikke undgå at jeg nogen gange kommer til at spilde lidt på mit spejl. Mine fingre er heller ikke altid rene. Så jeg kan virkelig ikke undgå at mit spejl bliver fedtet til. Jeg synes selvfølgelig det er træls og derfor ville jeg gerne have gjort noget ved problemet. jeg valgte derfor at købe de her smarte glasklude. Bagefter købte jeg glasrens. Det er nu super nemt og enkelt for mig at få mit spejl rent meget hurtigt efter jeg har gjort det beskidt og fedtet det ind. Jeg bruger lidt glasrens på spejlet og så bruger jeg kluden bagefter hvor jeg bare meget enkelt og let kan tørre det beskidte væk fra mir spejl. Jeg havde aldrig troet at det kunne gøres så enkelt og let. Jeg er helt overasket over det men på den gode måde selvfølgelig.

Alt skinner

Med glasklude er mit spejl virkelig kommet til at skinne. Det skinner næsten hele tiden og det er jeg selvfølgelig meget glad for. Jeg synes det var rigtig træls at jeg kunne se hvor mine fingre havde været på spejlet og at noget at mit makeup ikke ville gå væk med en almindelig klud. Det problem har jeg slet ikke mere. Jeg er meget begejstret over glaskludene og jeg kan varmt anbefale det til alle andre piger som oplever somme problem som mig. Jeg tænker at rigtig mange andre piger ihvertfald kender til at have et fedtet spejl. Fordi det bliver det altså bare virkelig hurtigt. Ud over at jeg har brugt kludene på mit spejl er jeg selvfølgelig også begyndt at bruge dem på spejlet inde på mit badeværelse. For her har jeg oplevet at kalk hurtigt opstår når spejlet får får meget fugt efter et bad f.eks.

Kunne du tænke dig at kigge på rengøringsmidler uden faremærker, kan du læse meget mere om det her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *