Loading
Blondekjoler

Blondekjole – giver alle mændene myrekryb når du går forbi

Jeg ved at alle mænd er vilde med blondekjoler. Det er også derfor mange mænd faktisk køber blondekjoler til deres koner i stedet for andre ting. Det er fakta at der er flere som kan lide blondekjoler end noget andet. Det er noget Dansk statistik har fundet frem til og jeg er ikke en der argumenterer imod fakta. Det er bare ikke noget som man kan gøre.

Blondekjoler giver mange følelser

Det er ikke noget jeg bare siger, fordi det er sådan jeg har det, men fordi jeg har snakket med mænd om det. Det er noget jeg har fundet frem til efter lang tids undersøgelse. Jeg ved ikke hvorfor det forholder sig som det gør, men det gør det bare. Jeg kan ikke argumenterer imod holdninger fra mange mænd. Det vil jeg heller ikke fordi jeg har det på samme måde, som mand altså. Der er ikke noget at sige imod det, når det giver god mening. Jeg tror at det stammer fra alle blonderne i kjolen. Det viser en form for femininitet som ikke alle har. Når en kvinde viser at de faktisk er feminine bliver mænd automatisk tiltrukket af det. Det er bare noget der er meget attraktivt synes jeg. Hvis ikke jeg synes jeg det var jeg ikke en mand. Det er en biologisk ting har jeg fundet ud af, det ville i hvert fald give god mening, når alle mænd mener det samme. Jeg ved ikke hvorfor man ikke kan give denne information til alle kvinder, så de faktisk forstår det.

Blondekjoler er en form for statement

Hvis man ikke ved at mænd de er vilde med blondekjolerne skal man ikke være pinligt berørt over det her. Det er nærmere hvis man godt er klar over det og man stadig ikke tager en på, hvis man leder efter en mand. Det er jo ligesom et statement, som siger at man ikke behøver at være feminin for at finde en mand. Det er ikke altid det ligefrem virker, har jeg lagt mærke til. Det er ofte pigerne uden blondekjoler, som står sammen med en flok piger, som heller ikke har det på. Det virker som en pigemagnet, ikke at have en feminin ting på, kan man sige. Det virker derimod som en mandemagnet at have noget feminint på kan man sige. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til det.